Erbjudande och utflykter

Guidning är långt mer än att enbart promenera i en stad och berätta om historiska byggnader. Guidning kan starta redan i bilen eller bussen från flygplatsen. Eller vill du rivstarta ditt kryssningsbesök i Göteborg redan på kajen där vi väntar?

Möjligheterna är många i staden som Lonely Planet har utnämnt till den näst mest prisvärda efter Rio de Janeiro. Eller Bohuslän som CNN har utsett till världens sjunde vackraste vildmark.

Stadsvandringar

En guidad tur samtidigt som vi promenerar genom Göteborg är alltid ett säkert kort. Du får intressant guidning på de riktigt bra ställena – allt efter tid och önskemål. Tiden väljer du själv.

Barnens Göteborg

Jo då, vi gör besöket hos oss roligt och intressant även för barnen. Göteborg, Kungsbacka och Bohuslän har mängder av spännande platser, byggnader och aktiviteter även för de små.

Har du uttråkade tonåringar med dig på besök? Då kanske en tur på Segway lockar?


Guidning med Segway

Det här är en höjdare. Inte enbart för att du utnyttjar tiden bättre genom att komma snabbare fram på stan. Det är väldigt, väldigt kul att köra Segway. Och det är väldigt, väldigt enkelt att köra. Alla klarar det efter en kort introduktion. Lägg till en lunch med svenska specialiteter och vi garanterar en totalupplevelse.


Marstrand och Bohuslän

Är du i Göteborg får du inte missa Marstrand några mil norr om Göteborg. En egen liten ö med den berömda fästningen. Här finns bad, restauranger, historia, streetwalk längst kajen … En pärla du inte bör missa. Vi tar dig till Marstrand med bil eller båt.

Även med helikopter.

Vill du vidare i Bohuslän så är det inga problem. Vi erbjuder även guidade helikopterturer över hela Göteborg, Kungsbacka och Bohuslän.


Kungsbacka och Tjolöholms slott

Och några mil söder om Göteborg finns Kungsbacka. En liten stad men med massor av intressanta ställen att bekanta sig med. Högst upp på listan står Tjolöholms slott, men vi har även hel- eller halvdagsturer på nordsvenska hästar söder om Kungsbacka. Du får rida i den vackra svenska naturen och äta en helsvensk lunch. Kanske får du syn på en eller annan älg?


Fler erbjudande och utflykter hittar du i menyn till höger.