Vad vi erbjuder

VAD VI ERBJUDER

Varför välja Excellent?

Vi ger er förstklassig personlig service. Och vi garanterar era höga förväntningar inför era privata guidade turer och som er DMC här på Västkusten. Vi erbjuder guide service vid alla tillfällen och arrangerar totala paket lösningar för Events, Konferenser samt till er privata vistelse här.

Säkerhet först

Anne är auktoriserad på både svenska och engelska samt utbildad i HLR. Vi har försäkring!

DMC

Organiserar ni en konferens? Vi erbjuder all hjälp från början till slut för Företag och Organisationer. Vi bokar även hotell och restaurang besök till Ert Event.

Certified International Recovery Coach

Jag jobbar exklusivt med dig och/eller din familj så att ni kan hitta tillbaks till glädjen i livet!

Vad vi erbjuder

Nyhet

Nytt för 2021 är våra privata guidade promenader med Anne Price. Vi hikar/promenerar på våra vackra öar i skärgården och/eller i någon av våra fantastiska skogar runtomkring. Ni bestämmer själva vilket tempo och om ni vill att det ska vara lätt, medel, svårt eller varför inte lite av varje?

Skärgården

Turer till vår fantastiska skärgård på Västkusten samt båtturer till de vackra öarna på östkusten i Stockholm.

"The Surprise" och Segway turer

Detta erbjuder vi i både Göteborg och Stockholm. Berätta bara lite om era intressen så kommer vi att överraska på ett oväntat sätt och visa er våra "Golden Nuggets"

Välj själv hur ni vill ta er fram

Vår "Best of" i Göteborg och Stockholm kan ni välja att se antingen i privat bil, buss eller till fots.

Spännande fakta

Du kommer att få höra otroliga historier och lära dig om vår framtid, nutid och historia i respektive stad.

Exklusivt för Excellent Guiding

En Recovery Coach är en beroende terapeut med inriktning mot beroende och psykisk ohälsa i alla dess former. Anne är en certifierad Internationel Recovery Coach som specialiserar sig på att hjälpa dig som kämpar med psykisk ohälsa, är i ett aktivt beroende eller i rehabilitering. Det är med total anonymitet som vi ses och pratar med naturen som vår mötesplats. Du bestämmer var samt hur långt du vill promenera! eller du kanske bara vill sätta dig på en klippa och prata!? Jag hjälper dig att hjälpa dig själv! Våga ta emot hjälp och ta steget mot ett friskare och friare liv! Kontakta mig för mer info om detta revolutionära behandlings sätt som är nytt i Europa.