VIP-guidning - Excellent Guiding

Vi ordnar personliga VIP-turer och guidningar. Du bestämmer vad du vill se och göra. Vi handplockar det allra bästa efter dina önskemål och din budget.

Här är några exempel på VIP-turer vi erbjuder.


Käringön ligger i våra vackra bohusländska skärgård. Här har det bott människor i över 500 år. Idag besöks ön av turister som söker det lilla extra och vill njuta av öns skönhet. Vi har valt Karingo Oyster Bar där vi badar i vedeldat kar med havsvatten och får en presentation av ostronodlingen. Du får även smaka både champagne och ostron. Naturligtvis är både middag och boende inkluderat.
Karingo Oyster Bar

Besök i badtunnan hos Karingo.


VIP-turer
Specialguidade VIP-turer av Göteborg i limousine eller mindre lyxbuss? Kan med fördel även genomföras på Segway eller till fots. Smaka svenska smårätter som fisk från västkusten, älg och andra specialiteter. Allt är inkluderat i våra VIP-turer i och omkring Göteborg.

Varför inte kombinera båda turerna och låta oss hjälpa dig att välja ett hotell av toppklass i Göteborg? Vi gör alltid det lilla extra som ingen annan gör. Excellent Guiding är din personlig guide. Välkommen!
VIP-hotell

Hotell av toppklass i Göteborg.